Din hverdag

Hverdagen på Nysted Efterskole

Uret ringer og du famler i mørket efter din telefon for at trykke på snooze-knappen. Ah – bare lige 5 minutter mere. Mens du ligger og vågner ser du frem til spændende dag, der starter med fælles morgenmad sammen med alle dine venner på efterskolen. Ingen dage på Nysted Efterskole er ens, for hver dag byder på nye spændende muligheder – men du er i trygge rammer blandt venner og voksne som du efterhånden kender rigtig godt.

Dagen begynder med oprydning og rengøring af værelser og fællesområder kl. 7.45, efterfulgt af fælles morgenmad klokken 08.15. Inden skoledagen starter, tjekkes der, at alle værelser er ryddelige.
Midt på dagen spiser I varm mad i spisesalen på efterskolen.
Klokken 17.30 og 18.00 spiser alle aftensmad i efterskolens spisesal.
Herefter har vi stilletime, hvor alle skal være på deres værelser og får tid og ro til fordybelse med opgaver, lektier eller andet.
Om aftenen kan du deltage i skolens mange forskellige aktiviteter. Du kan blandt andet pleje sig selv og fællesskabet i skolens træningscenter, musiklokale, gamer-rum eller blot mødes med dine kammerater og lærere til hyggeligt samvær omkring pejsen i skolens fællessal.
Alle er på deres værelser klokken 22.15 og ligger i deres seng klokken 22.30.